Зелка Дитмар

25 ден

Содржи витамин Ц во количина од 700-1000 mg на 100 g свежа зелка. Брасицинот ја спречува појавата на чир на желудник. Зелката спаѓа во групата на најздравите зеленчуци.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Содржи витамин Ц во количина од 700-1000 mg на 100 g свежа зелка. Брасицинот ја спречува појавата на чир на желудник. Зелката спаѓа во групата на најздравите зеленчуци.