Убава Ката Пампон

30 ден

Едногодишно растение, со висина од 60cm. Во разни бои и форми на цветот. Се одгледува од расад или директна сеидба. Се користи како кроено цвеќе.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Едногодишно растение, со висина од 60cm. Во разни бои и форми на цветот. Се одгледува од расад или директна сеидба. Се користи како кроено цвеќе.