Турски каранфил

30 ден

Божаствен цвет, пред сè поради опојниот мирис. Почнува да цвета многу рано, цвета кон крајот на пролетта и поголемиот дел од летото. Цвета постепено и никогаш не се отвараат сите цветови одеднаш. Цветовите се всушност збирка од мали цветови, а цветаат во разни бои од црвена, бела, розева, виолетова, па се до мешавина од тие бои.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Божаствен цвет, пред сè поради опојниот мирис. Почнува да цвета многу рано, цвета кон крајот на пролетта и поголемиот дел од летото. Цвета постепено и никогаш не се отвараат сите цветови одеднаш. Цветовите се всушност збирка од мали цветови, а цветаат во разни бои од црвена, бела, розева, виолетова, па се до мешавина од тие бои.