Тиква Мускатна нектар

25 ден

Тиквата е со исклучителен мускатен вкус, погодна за приготвување на пити, колачи или пак печена. Богата со минерали, пектини и витамини. Позната е по своите лековити својства.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Тиквата е со исклучителен мускатен вкус, погодна за приготвување на пити, колачи или пак печена. Богата со минерали, пектини и витамини. Позната е по своите лековити својства.