Статица Микс

30 ден

Сеењето се врши внимателно поради ситното семе. Подобро е да се произведуваат садници. Бојата на цветот е сина, жолта, бела и црвена. Се кости како цвеќе за суви букети.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Сеењето се врши внимателно поради ситното семе. Подобро е да се произведуваат садници. Бојата на цветот е сина, жолта, бела и црвена. Се кости како цвеќе за суви букети.