Рукола

25 ден

Ароматично растение, посебен вкус, висока 40cm. Се употребува за разни салати и прилози. Најдобри се младите листови. Се сее повеќе пати од пролет па во текот на цела година.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Ароматично растение, посебен вкус, висока 40cm. Се употребува за разни салати и прилози. Најдобри се младите листови. Се сее повеќе пати од пролет па во текот на цела година.