Пркос Дупли

30 ден

Цветовите се полни со прекрасни бои кои се отвараат на сонце. Се сее во саксија, градина и прави цветна престилка. Никнува од семето кое презимува.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Цветовите се полни со прекрасни бои кои се отвараат на сонце. Се сее во саксија, градина и прави цветна престилка. Никнува од семето кое презимува.