Пламеник

30 ден

Ситни цветови, густи, во сите нијанси на розева боја, се отвараат во текот на летото во моќни гроздасти цветови. Најчесто декоративен. Највеќе му одговара полусенка.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Ситни цветови, густи, во сите нијанси на розева боја, се отвараат во текот на летото во моќни гроздасти цветови. Најчесто декоративен. Највеќе му одговара полусенка.