Пиперка Сомборка

25 ден

Пиперката е меѓу најзначајните зеленчуци поради своите нутритивни вредности. Плодот од пиперка се користи свеж и во индустриско производство.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Пиперката е меѓу најзначајните зеленчуци поради своите нутритивни вредности. Плодот од пиперка се користи свеж и во индустриско производство.