Невен

30 ден

Невенот е едногодишно, украсно и лековито растение кое лесно се одгледува. Покрај тоа што е декоративен, цветот е многу лековит. Невенот е исклучително корисен во градинарството, кога се сади до зеленчук ги одбива штетните инсекти, билни вошки, а привлекува корисни инсекти како бубамари.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Невенот е едногодишно, украсно и лековито растение кое лесно се одгледува. Покрај тоа што е декоративен, цветот е многу лековит. Невенот е исклучително корисен во градинарството, кога се сади до зеленчук ги одбива штетните инсекти, билни вошки, а привлекува корисни инсекти како бубамари.