Кинески каранфил

30 ден

Се препорачува за садење во цветни леи. Има големи миризливи цветови во разни бои. Му одговара малку варовита почва и сончеви места.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Се препорачува за садење во цветни леи. Има големи миризливи цветови во разни бои. Му одговара малку варовита почва и сончеви места.