Камилица

25 ден

Се користи цветот за чаеви и етерично масло во медицината и козметиката. Најдобро време за берба е кога поленот се расфрла. Цветот се суши по природен пат на провев и под сенка.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Се користи цветот за чаеви и етерично масло во медицината и козметиката. Најдобро време за берба е кога поленот се расфрла. Цветот се суши по природен пат на провев и под сенка.