Кадифа ниска

30 ден

Цветовите се со жолта-портокалова боја и посебен мирис. Има брз раст и постојана боја, отпорна е на разни болести. Се сади и во зеленчукови градини бидејќи ги одбива штетните инсекти во земјата.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Цветовите се со жолта-портокалова боја и посебен мирис. Има брз раст и постојана боја, отпорна е на разни болести. Се сади и во зеленчукови градини бидејќи ги одбива штетните инсекти во земјата.