Иберис

30 ден

Едногодишно растение, цвета од јули до октомври. Цветовите се еднобојни или повеќебојни , со различни нијанси и форми. Се одгледува во саксии или градина. Сака сонце.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Едногодишно растение, цвета од јули до октомври. Цветовите се еднобојни или повеќебојни , со различни нијанси и форми. Се одгледува во саксии или градина. Сака сонце.