Ден и ноќ

30 ден

Двегодишно растение кое цвета во есен и во пролет. Убаво е како зимско балконсо цвеќе. Ги украсува цветните леи, рабовите и жардињерите.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Двегодишно растение кое цвета во есен и во пролет. Убаво е како зимско балконсо цвеќе. Ги украсува цветните леи, рабовите и жардињерите.