Брокула Корвет

25 ден

Брокулата е едногодишно растение која спаѓа во групата на најквалитетни зеленчуци, во исхраната се користи неразвиеното компактно соцветие.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Брокулата е едногодишно растение која спаѓа во групата на најквалитетни зеленчуци, во исхраната се користи неразвиеното компактно соцветие.