Босилек Виолетов

25 ден

Едногодишно растение високо 40-60 см. Исклучително лековито. Се користи како сушен и свеж. Се сади на отворено, а може да се сади и во саксии.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Едногодишно растение високо 40-60 см. Исклучително лековито. Се користи како сушен и свеж. Се сади на отворено, а може да се сади и во саксии.