Босилек Лимонски

25 ден

При сеидбата не го покривајте семето со почва, бидејќи нема да ‘рти. Редовно наводнувајте. Производниот расад може да се сади на постојано место. Мирисот има нота на лимон.

Нема на залиха

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

При сеидбата не го покривајте семето со почва, бидејќи нема да ‘рти. Редовно наводнувајте. Производниот расад може да се сади на постојано место. Мирисот има нота на лимон.