wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ProBio 4g/30 sachets
 
 
 
 
 
 

ProBio 4g/30 sachets

 
 
 
2280Ден
 

Додаток во исхраната кај кучиња и мачки при нарушен баланс во дигистивниот систем (со акутна дијареа, по дегерминизација или кај мали кучиња и мачки со мека столица). За зачувување на нормалната функција на дигистивниот тракт.

:
 
 

Пакување: 30 кесички по 4 г

Состав:

Пробиотик - Bacillus subtilis 1.5 x 109 CFU/кесичка
Bacillus subtilis го јакне имуниот систем кај кучиња и мачки и помага во одбрана од лоши бактерии и вируси.

Пробиотик - Fructo oligosaccharides (FOS) 200 мг
Помага во исхрана и го стимулира растот на корисни бактерии.

Додаток: Декстроза

Дозирање: 1 кеса на 20 кг ТМ дневно, или по совет на ветеринар.

Начин на употреба: Производот е водорастворлив. Давајте го растворен во вода (добро промешан) или во храна.

Да се чува на температура до 25°C. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за употреба кај животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest