wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ProBio paste 60ml
 
 
 
 
 
 

ProBio paste 60ml

 
 
 
1070Ден
 

Кај кучиња и мачки со пореметен цревен баланс. За одржување на нормална функција на дигистивниот тракт.

:
 
 

Пакување: Шприц (содржи 30мл)

Состав:Enterococcus faecium NCIMB 10415 2.5 x 1011 CFU/kg; 1 x 109 CFU/g

Природна „добра“ бактерија која помага во одржување на високо ниво на корисни бактерии и ги исклучува патогените врсти.

Каолин, акација, пектин, турмерик, билно масло, арома на говедско месо (за подобра палатализација)

Додарок: Пребиотик (Fructo-oligosaccharide i Mannan-oligosaccharide) – Помага во исхрана и стимулација на раст на корисни бактерии.

Дозирање:

VetaProBio паста 60 мл:

Телесна маса/ Доза/ На 24h
25-35kg 6ml 2 пати на ден
35-45kg 8ml 2 пати на ден
>45kg 10ml 2 пати на ден

Упатство за употреба: Пастата да се дава перорално колку време сметате дека е потребно или по совет со ветеринар.
Измерете ја потребната доза со движење на обрачот на шприцот (сликата прикажана подолу ја покажува точната и неточната позиција за 10мл паста) и нежно притеснете го клипот.

Да се чува на температура до 25°C. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за употреба кај животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest