wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ProBio paste 30ml
 
 
 
 
 
 

ProBio paste 30ml

 
 
 
870Ден
 

Кај кучиња и мачки со пореметен цревен баланс. За одржување на нормална функција на дигистивниот тракт.

:
 
 

Пакување: Шприц (содржи 30мл)

Состав:
Enterococcus faecium NCIMB 10415 2.5 x 1011 CFU/kg; 1 x 109 CFU/g

Природна „добра“ бактерија која помага во одржување на високо ниво на корисни бактерии и ги исклучува патогените врсти.

Каолин, акација, пектин, турмерик, билно масло, арома на говедско месо (за подобра палатализација)

Додарок:
Пребиотик (Fructo-oligosaccharide i Mannan-oligosaccharide) – Помага во исхрана и стимулација на раст на корисни бактерии.

Дозирање:

VetaProBio паста 30 мл:


Телесна маса/Доза/На 24h
<5кг2мл2 пати на ден
5-15кг3мл2 пати на ден
15-30кг5мл2 пати на ден
>30кг7мл2 пати на ден

Упатство за употреба:
Пастата да се дава перорално колку време сметате дека е потребно или по совет со ветеринар.
Измерете ја потребната доза со движење на обрачот на шприцот (сликата прикажана подолу ја покажува точната и неточната позиција за 10мл паста) и нежно притеснете го клипот.

Да се чува на температура до 25°C. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за употреба кај животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest