wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemoplex
 
 
 
 
 
 

Hemoplex

 
 
 
610Ден
 

Додаток во исхрана за кучиња кои имаат видливи симптоми на анемија. Производот содржи супстанции неопходни за хематопоеза. HEMOPLEX да се применува кај регенеративна анемија, аутоимуна хемолитичка анемија, бабезиоза, пo спленоктомија. Ја подржува функцијата на коскената срж, се грижи за лесно асимилирано хемичко железо, зголемува формирање на црвени крвни зрнца и го намалува времето на опоравување.

:
 
 

Пакување: 50 капсули

Состав:
Железо 150 мг
Бакар 150 мг
Магнезиум оксид 300 мг
Витамин Б6 75 мг
Витамин Б12 65 мг
Фолна киселина 12 мг
Витамин Ц (Л-Aскорбинска) 75 мг
Коензим Q10 30 мг

Дозирање: 1 капсула дневно за 15 кг TM. HEMOPLEX да се дава во тек на 2 - 4 недели (во зависност од крвната слика на пациентот).

Упатство за употреба:
На вашиот миленик мора да му биде обезбеден пристап до свежа вода цело време. Пред употреба советувајте се со вашиот ветеринар.

Да се чува на температура до 25°C. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за употреба кај животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest