wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Целер Прашки
 
 
 
 
 
 

Целер Прашки

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Целерот содржи специфично есенцијално масло, со пријатен мирис и вкус што го поттикнува апетитот. Во исхраната се користи коренот, листовите и стеблото во зависност од видот.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest