wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carbon active 60 capsules
 
 
 
 
 
 

Carbon active 60 capsules

 
 
 
410Ден
 

Кај кучиња и мачки при пореметен цревен баланс.
За одржување на нормална функција на дигестивниот тракт и детоксикација на организмот.

:
 
 

Пакување: 60 капсули

Состав:
Активен јаглен 250 мг
Активниот јаглен има способност на адсорпција на голем број на супстанции од органско и неорганско потекло, како и гасови благодарејки на големата специфична површина на неговите честички. Не се ресорбира од гастроинтестиналниот тракт и не подлежи на метаболичко разградување, туку заедно со супстанците кои ги адсорбирал се излачува од организмот преку изметот.

Останати состојки: Желатин

Дозирање:
Кучиња и мачки: 2-3 капсули до 20 кг TM, 3-4 пати на ден. Или по совет со ветеринар.

Упатство за употреба:
ВЕТАКАРБОН АКТИВ капсулата да се даде директно на коренот од јазикот на животното или да се отвори капсулата и содржината да се помеша во храна.

Да се чува на температура до 25°C. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за употреба кај животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest